Reisen til 30,000 fot

Sherpa Marketing
Partner & Marketing Consultant
(2017-)

I 2017 startet jeg sammen med Knut Egil Vedvik (min far) et digitalt byrå, Sherpa Marketing AS, hvor erfaring med Content Marketing, SEO og Inbound Marketing har gitt oss digitale muskler til å hjelpe bedrifter til å vokse.

.

​Content Marketing Norge
Partner & Content Marketing Manager
(2014-2018)

Med Ola Hanø har vi bygget opp den mest faglige arenaen for Content Marketing i Norge/Norden og satt fokus på Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing og Inbound. Vi har samlet de fremste internasjonale Marketing-eksperter fire år på rad gjennom konferansen Epic Content Marketing (se bildet med Joe Pulizzi). Etableringen av sertifiseringskurset, Content Marketing Manager, har gitt bransjen og bedrifter muligheten til å styrke seg med den nødvendige strategiske og operative kompetansen for å lykkes med innholdsmarkedsføring.

​eHandelsforum
Marketing Manager
(2015-2018)

I samarbeidet med Ola Hanø ble jeg også involvert i eHandelsforum, som er et fora for inspirasjon og kompetanse for alle som jobber med eHandel og Retail. Her arrangerte vi flere seminarer og konferanser årlig med fokus på eHandel, markedsføring og logistikk.

.

Handlebad
E-Commerce Manager
​(2013-2015)

Min far startet nettbutikken Handlebad.no i 2013. Målet var å selge baderomsmøbler og badekar på nett. Jeg syntes dette var interessant, så jeg kastet meg i det som 15-åring. Her lærte jeg at trafikk og konvertering, er essensielt for å lykkes på nett. Derfor lærte jeg meg SEO og digital markedsføring. Som 17-åring var det ikke særlig kult å selge baderom, derfor stoppet aktiviteten opp. Plutselig en dag, ble nettbutikken hacket av en Aserbajdsjansk hackergruppe. Da bestemte vi oss for å legge ned nettbutikken.